Розпочати розмову

Як приховати дані в домені та/або WHOIS?

При реєстрації домена за замовчуванням всі зазначені вами дані будуть відкриті при запиті інформації через систему WHOIS. Такими є вимоги міжнародної організації ICANN, яка керує доменними іменами.

Але безліч урядів приймає ті чи інші закони про захист персональних даних громадян. Наприклад через такий закон в Україні усі українські домени не виводять дані про власника домену. (Винятком є безкоштовний домен PP.UA)

Міжнародні домени поки ж всі дані відкривають. Однак ніхто не забороняє приховати дані після реєстрації домена - але тільки якщо така послуга підтримується в потрібній вам доменній зоні. Тому якщо хочете точно знати чи можна буде приховати дані - вам варто звернутися в нашу підтримку.

Саме приховування даних на даний момент реалізовано шляхом заміни вашого контакту в домені на контакт NIC.UA. Таким чином NIC.UA стає вашим представником і ваші дані не побачити в публічному доступі. Послуга безкоштовна і надається для тих доменів, які не забороняють приховування даних. Від вас буде потрібно тільки підтвердити операцiю, перейшовши за посиланням в листі який ви отримаєте.

Щоб приховати данi надішліть запит у підтримку, вказавши ім'я домену та ПІН код для підтримки з особистого кабінету (чотири цифри).

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Eldar Polishchuk

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі