Розпочати розмову

Чому мій .ECO домен заблоковано?

Домени .ECO призначені для всіх, хто турбується екологією нашої планети. Домени .ECO доступні для проєктів, які існують вже багато років, і для вашої нової ідеї. Зареєструвати такий домен может як юридична особа (організація), так і фізична особа.

Одразу після реєстрації домену .ECO ви можете виявити у ньому статус serverHold. Щоб активувати домен, потрібно заповнити ваш ECO-профіль.

Як створити профіль .ECO і видалити serverHold з домену?

Після реєстрації домену .ECO вам потрібно буде створити профіль .ECO, перш ніж ви зможете використовувати свій новий домен.

Для цього знайдіть лист активації від activate@profiles.eco з темою "Activate [yourdomain].eco". Цей лист має бути надіслано на адресу електронної пошти, яку ви використовували для реєстрації домену. У цьому листі міститься унікальне посилання для налаштування вашого профілю .eco.

Якщо ви не можете знайти цей лист, ви можете запросити його повторно за допомогою інструменту "Resend activation email" - https://profiles.eco/user/resend-email. На цій сторінці введіть ім'я вашого домену, який необхідно активувати. Активаційний лист буде надіслано на адресу електронної пошти, пов'язану з доменним ім'ям.

Що станеться, якщо я не зареєструю ECO-профіль?

Ви не зможете:

  • отримати доступ до свого домену .eco в Інтернеті,
  • налаштувати його для використання з вашим веб-сайтом, електронною поштою або будь-якими іншими службами,
  • перенаправити його на будь-який інший сайт, яким ви володієте або керуєте.

Статус serverHold, застосований до домену, не вплине на вашу можливість продовжити або перенести домен.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Andrii Rudkivskyi

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі