Розпочати розмову

Чому не виконується замовлення на безкоштовний домен .PP.UA?

Під час реєстрації імені в безкоштовному домені .PP.UA клієнти можуть мати ситуацію, що замовлення не активується відразу. У цій статті розглянемо чого може очікувати замовлення та які дії потрібно зробити.

1. Потребується підтвердження поштивсі безкоштовні замовлення на нашому сайті доступні після підтвердження контактної пошти акаунту. Якщо не можете знайти лист від NIC.UA або вказали неактуальний email, слід звернутися до підтримки.

2. Необхідне підключення карти: безкоштовні домени і замовлення на хостинг на тестовий період доступні тільки після прив'язки платіжної картки до акаунту. Для чого це потрібно і як прив'язати карту можете ознайомитися у статті "Безкоштовне замовлення не оформлюється (потрібна прив'язка картки)".

3. Потрібна активація: також є вимоги з боку домену .PP.UA. Активація виконується за допомогою контактного номера телефону. Як активувати домен можете ознайомитися у статті "Варіанти активації домену PP.UA".

4. Замовлення закрито. У більшості випадків це пов'язано з обмеженнями в домені .PP.UA: протягом 30 днів на один номер телефону може бути зареєстровано не більше 3 доменів. 

У будь-якому іншому випадку слід звернутися до клієнтської підтримки.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Oleksii Momot

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі