Розпочати розмову

Варіанти активації домену PP.UA

На сайті NIC.UA безкоштовні замовлення на хостинг та домени надаються, якщо виконані дві умови:

  • в акаунті підтверджено контактну пошту,
  • на момент створення замовлення до акаунту прив'язана платіжна картка.

Прив'язка картки потрібна лише для ідентифікації, самі послуги залишаються безкоштовними. Таким чином виконується фільтрація від ботів та шахраїв. Як додати картку можете ознайомитись у цій статті.

Окрім цього домени PP.UA потребують обов'язкової активації за допомогою контактного номеру телефону під час реєстрації, продовженні терміну дії, а також при зміні або редагуванні даних власника домену. 

Отримати код для активації домену можна двома способами:

Для активації домену використовуйте форму за посиланням — https://apu.drs.ua/. У формі введіть ім'я домену, контактний номер телефону та отриманий код.


Як отримати код для активації в Telegram?

Отримати код в Telegram можна за допомогою бота @ppuabot. Для цього перейдіть за посиланням — https://telegram.me/ppuabot — або знайдіть його за допомогою пошуку. Далі натисніть кнопку "Запустить" або в відправте команду /start.

Варто зазначити, що акаунт в Telegram має бути зареєсторваний на той саме номер, який було вказано в даних реєстранта (власника).

Далі оберіть функцію "Activate domain".

Після цього ознайомтесь з правилами домену .PP.UA та угодою про надання контактних даних. Далі натисніть кнопку "Yes".

Після цього отримаєте від бота код та посилання на форму для активації домену.

Зверніть увагу: запити до реєстру .PP.UA є дійсними протягом п'яти днів. Якщо протягом 5-ти днів не виконати активацію, то запит буде скасовано і бажана дія не відбудеться (реєстрація/продовження терміну дії/зміна власника або редагування його даних).

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Oleksii Momot

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі