Розпочати розмову

Що робити, якщо моя ТМ не задовольняє умовам реєстрації домену .UA.

Як відомо, домен .UA може бути зареєстрований на підставі торговельної марки, яка діє на території України. Детально це питання ми розглядали в статті про реєстрацію доменів .UA.

Однак не завжди вдається зареєструвати домен .UA з першого разу, часом при спробі реєстрації може бути отримано відмову. Далі розглянемо найпоширеніші причини, чому це може статися:

  • ТМ не відповідає домену. Згідно правил доменної зони .UA: реєстроване доменне ім'я має повністю відтворювати словесне позначення товарного знака або збігатися зі словесним позначенням товарного знака після видалення з нього пробілів або при заміні пробілів на дефіси.
  • При оформленні реєстрації домену .UA була вказана національна торговельна марка іншої країни (не України) і не міжнародна ТМ.
  • При реєстрації домена .UA була вказана міжнародна торговельна марка без територіального розширення на Україну згідно Мадридської угоди.
  • ТМ відсутня. Іноді при оформленні замовлення на домен .UA вказують номер юридичної особи в держреєстрі або інший номер, який не є номером торговельної марки.

Навіть якщо ви отримали відмову в реєстрації бажаного домену .UA, не варто впадати у відчай. Зверніться до наших юристів за безкоштовною консультацією. Вони детально розглянуть ваш випадок з ТМ і дадуть рекомендації. При необхідності також зможуть вам допомогти зареєструвати нову торговельну марку для бажаного домену .UA.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Oleksii Momot

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі