Розпочати розмову

Замовлення хостингу в NIC.UA

Хостинг для Вашого сайту в NIC.UA можна оформити на сторінці "Хостинг для сайту". В цьому розділі ви матимете можливість ознайомитися із загальною інформацією про тарифні плани.

Ми надаємо можливість користуватися хостингом 10 днів безкоштовно, щоб ви могли оцінити його перед придбанням.


На хостингу зараз доступні дві панелі: DirectAdmin та cPanel. При оформленні замовлення ви можете обрати будь-яку з них. Для замовлення хостингу оберіть тарифний план і натисніть "Замовити". Для оформлення замовлення введіть ім'я домену, оберіть панель хостингу і період замовлення. Далі натисніть "Продовжити". Після цього залишається завершити оформлення і оплатити замовлення. Протягом декількох хвилин після оплати хостинг для сайту буде створено на сервері. 

Дані для доступу до хостингу будуть надіслані у листі на контактну пошту акаунту, а також будуть доступні в особистому кабінеті. Для їх перегляду натисніть на шестерню біля замовлення на хостинг і перейдіть до розділу "Параметри хостингу" на сторінці нижче.


⚠️Прі отриманні помилки «Хостинг для такого домену вже існує» вам варто звернутися до підтримки, щоб ми перевірили чи немає вже існуючого хостинг-акаунту для вашого домену.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Eldar Polishchuk

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі