Розпочати розмову

Як отримати резервну копію хостингу

Щоб завантажити резервну копію хостингу, вам буде потрібен розділ «Резервна копія». Тут знаходиться як і повна копія, так і окремі частини – кореневий каталог та бази даних.

Найбільш оптимальним варіантом буде завантажити резервну копію кореневого каталогу і потім окремо завантажити резервні копії кожної бази даних. Вони почнуться миттєво і їх не потрібно чекати.

Якщо ж ви оберете «Повну резервну копію», то вона буде готуватися деякий час і повинна бути обов'язкова розміщена на хостингу в якийсь папці. Не самий простий шлях.

Ви так само можете написати у підтримку, якщо вам потрібна більш рання резервна копія. У запиті обов'язково вкажіть номер замовлення і число, на яке вам потрібна резервна копія. Ми прикладимо усіх зусиль щоб підібрати найбільш близький варіант. А також ми зможемо одразити її відновити на вашому хостингу   


А якщо хостинг вже закритий, кілька місяців тому?

В такому випадку є шанс, що ваша резервна копія ще може бути збережена на наших серверах. Напишіть нам, а ми перевіримо. І якщо вона ще не видалена, ми без проблем можемо її відновити, якщо ви замовите новий хостинг.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Valeriya Podolskaya

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі