Розпочати розмову

Завантаження файлів сайту на хостинг

Після замовлення хостингу та направлення домену на сервер залишається виконати останні кроки для завершення налаштування сайту. Один з них — завантаження файлів сайту до кореневого каталогу.

Зантажити файли на хостинг можна двома способами:

Завантаження файлів через "Менеджер файлів"

Спочатку перейдіть до панелі хостингу та оберіть у розділі "Система и файлы" пункт "Менеджер файлов".

У "Менеджері файлів" — у папці 'domains ' — оберіть папку з ім'ям сайту та перейдіть до кореневого каталогу — до папки 'public_html '. Зверніть увагу, що для дочірніх доменів (піддоменів) кореневий каталог створюється всередині каталогу для основого домену.

Наприклад, для дочірнього домену cat.example.com кореневий каталог буде мати наступний шлях: /domains/examle.com/public_html/cat.example.co

Перебуваючи у кореневому каталозі сайту, оберіть та видаліть файл index.php. Далі у лівому верхньому кутку натисніть кнопку "НОВЫЙ" та оберіть пункт "Загрузка файлов".

Далі оберіть файли сайту на локальному ком'ютері і почніть їх завантаження на хостинг.

Після цього зачекайте завершення завантаження файлів.

Завантаження файлів по FTP-протоколу

Для підключення по FTP-протоколу знадобляться адреса сервера, ім'я та пароль користувача. Їх можете знайти в розділ "Хостинг" особистого кабінету. Для цього натисніть на шестерню біля замовлення та перейдіть до розділу "Параметри хостингу" на сторінці нижче.

Вкажіть дані з параметрів хостингу в налаштуваннях FTP-клієнту (на зображенні нижче наведено приклад підключення за допомогою клієнту FileZilla). Замість IP-адрси сервера можна використовувати ім'я сервера (tzk301.nic.ua) або ім'я вашого домену.

Після з'єднання із хостингом у вікні "Удаленный сайт" відкрийте такі папки "domains" => "example.co" => "public_html". Замість"example.co" оберіть папку з ім'ям вашого сайту.

У відкритий каталог скопіюйте необхідні файли сайти з локального ком'ютера замість поточного файлу стандартної сторінки сервера.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Andrii Rudkivskyi

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі