Розпочати розмову

Зміни в обслуговуванні російських доменів

24 лютого 2022 року Росія здійснила відкритий воєнний напад на Україну та продовжує ведення повномасштабної агресії проти України як по відношенню до військових, так і по відношенню до мирних жителів.

В цих умовах ми не маємо можливості співпрацювати з російськими реєстраторами, які надають послуги по доменам .RU / .SU / .РФ.

Якщо ви володієте доменом в одній з цих зон і не бажаєте від нього відмовитись, можете продовжити керування доменом безпосередньо на сайті російського реєстратора Рег.ру або Регтайм, в залежності від того, де саме зараз знаходиться домен.

Якщо домен обслуговується у Регтайм:

  1. Зареєструйтесь на сайті - https://www.webnames.ru
  2. Заповніть анкету та підтвердіть свої дані скан-копіями документів у розділі “Личный кабинет” / “Мой аккаунт” / “Подтвердить данные” - https://www.webnames.ru/verify
  3. Перейдіть за посиланням - https://www.webnames.ru/help/feedback - і напишіть повідомлення з проханням перенести домен під ваше керування (потрібно зазначити про який саме домен йде мова).

Якщо домен обслуговується у Рег.ру, потрібно подати запит на перенесення домену у ваш акаунт на сайті - https://www.reg.ru/domain/service/transfer_services. У формі зазначте домен або перелік доменів, які потрібно перенести, і вкажіть дані адміністратора (власника).

В полі “Логин нового владельца” потрібно вказати логін вашого облікового запису на сайті reg.ru. До форми додайте скан-копії документів для ідентифікації:

  • для фізичних осіб: скан-копія паспорта (головного розворота та сторінки з місцем реєстрації (прописки)),
  • для юридичних осіб: скан-копія ІПН.

У разі виникнення питань, будь ласка, зверніться до служби підтримки.


Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Andrii Rudkivskyi

  2. Опубліковано

Коментарі