Розпочати розмову

Редагування адреси/e-mail/телефону в домені

Якщо власник домену не змінюється, то оновити його контактні дані можна за допомогою запиту з контактного e-mail або за номером телефону.

Зміна адреси

Зміна фізичної адреси виконується найпростіше: вам потрібно звернутися до підтримки та вказати в якому домені ви хочете змінити дані. Обов'язково повідомте:

  • поточні дані;
  • нові дані;
  • пін для підтримки з особистого кабінету (чотири цифри).

Зміна e-mail

Для зміни контактної пошти потрібно написати з поточної пошти на адресу підтримки: support@nic.ua та вказати в якому домені хочете оновити пошту. Обов'язково вкажіть поточну адресу та нову в тексті листа. Ми зможемо оновити дані після підтвердження поштою або після дзвінка на контактний номер у домені.

Зміна телефону

Для зміни контактного номера потрібно написати з поточної пошти на адресу підтримки: support@nic.ua та вказати в якому домені хочете оновити телефон. Обов'язково вкажіть поточний номер та новий у тексті листа. Ми зможемо оновити дані після дзвінка на обидва номери: поточний та новий.

Якщо потрібно поміняти відразу всі три поля з даними, то варто знову ж таки написати з вашої пошти на адресу підтримки: support@nic.ua і вказати в якому домені хочете оновити дані. Обов'язково вкажіть поточні дані та нові у текстi листа. Ми зможемо оновити всі дані після дзвінка на обидва номери: поточний та новий.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Valeriya Podolskaya

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі