Розпочати розмову

Як вимкнути двофакторну автентифікацію (2FA)

Вимкнення двофакторної автентифікації (2FA) може відбуватися з різних причин: пристрій, на якому був встановлений Authenticator, що генерує паролі, більше не використовується, ви хочете встановити Authenticator на інший пристрій або ця функція вам незручна.

Якщо є доступ до Authenticator з паролями для облікового запису

У такому випадку вам достатньо увійти в обліковий запис і відкрити налаштування. У розділі "Безпека" знайдіть пункт "Двофакторна автентифікація" та натисніть кнопку "Відключити".

Для підтвердження вимкнення функції потрібно лише ввести тимчасовий код із програми Authenticator або Authy.

Після цього ви зможете входити до вашого облікового запису, використовуючи тільки ваш постійний пароль.

Якщо доступу до Authenticator з паролями для облікового запису немає

У випадку, якщо у вас немає доступу до Authenticator і ви не можете увійти в обліковий запис, відключення двофакторної автентифікації також можливе.

Для цього на етапі входу в обліковий запис, після введення постійного пароля, вам потрібно натиснути "Відключити двофакторну автентифікацію".

Ви побачите повідомлення про те, що на поштову скриньку акаунта надіслано листа для відключення двофакторної автентифікації.  Такий лист буде містити код і пряме посилання для підтвердження цього запиту.

Якщо у вас вже немає доступу до вашої пошти і отримати листа ви не зможете, то вам потрібно спочатку надіслати запит на зміну пошти, як показано в цій статті.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Valeriya Podolskaya

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі