Розпочати розмову

Як видалити листи електронної пошти, якщо перевищено ліміт пам'яті на хостингу з панеллю DirectAdmin?

Інколи виникають ситуації, коли на хостингу перевищено ліміт пам'яті та приймається рішення видалити листи електронної пошти. В такому випадку видалення листів виконується за допомогою менеджера файлів у панелі хостингу.

Спочатку перейдіть до панелі DirectAdmin та увійдіть у "Менеджер файлов" (1) з розділу "Система и файлы". В менеджері файлів перейдіть до папки imap (2) і оберіть папку з ім'ям домену (3).

Далі оберіть папку з назвою облікового запису. Наприклад, якщо адреса електронної пошти example@example.com, то папка матиме назву 'example'.

Після цього перейдіть до каталогу з назвою "Maildir".

Всі нові листи будуть надходити до папки 'new', всі інші листи будуть зберігатись у каталозі 'cur'.

У цих каталогах перевірте які листи бажаєте видалити та встановіть напропроти ниж прапорці. Далі натисніть кнопку "Удалить".

Зверніть увагу, коли з'явиться повідомлення як на зображенні нижче, приберіть прапорець біля пункту "To Trash" і натисніть кнопку "Удалить"

Додатково рекомендуємо перевірити можливість переходу на інший тарифний план з більшим лімітом пам'яті. Тоді не знадобиться видаляти існуючі листи і можна буде зберігати їх у більшому обсязі.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Oleksii Momot

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі