Розпочати розмову

Перенаправлення домену на Facebook/Twitter

Раз ви відкрили цю статтю, то гадаю вам не раз здавалося, що давати довжелезне посилання на власну сторінку в соціальній мережі виглядає як найменше дивно. Запам'ятати її складно і виглядає вона банально. Що можна зробити, так це придбати гарний домен і перенаправляти відвідувачів з нього на свою сторінку.

Зареєструвавши домен, вам потрібно встановити в ньому сервери імен NIC.UA. Для цього перейдіть у розділ «Домени» та натисніть на шестерню біля домену. У розділі NS-сервери вам потрібно обрати «Сервери імен (NS)» та натиснути на «Змінити»:

Тепер відкрийте розділ «Сервери імен (NS)» і перейдіть до налаштувань записів, натиснувши на шестерню біля серверів імен; а потім на «Змінити» біля DNS-записів:

Відкриється меню для редагування і додавання DNS-записів. Швидше за все у вас вже будуть існувати два записи з іменами «@» та «www» і типом «А». Їх потрібно буде видалити, натиснувши на хрестик в кінці рядка.

Потім потрібно буде додати два записа:

  1. Запис «@»
    • Ім'я: @
    • Тип: Temporary Redirect
    • URL: https://www.facebook.com/club.nic.ua (посилання на вашу сторінку)
  2. Запис «www»
    • Ім'я: www
    • Тип: Temporary Redirect
    • URL: https://www.facebook.com/club.nic.ua (посилання на вашу сторінку)

Натисніть тепер на кнопку «Зберегти» і дочекайтеся поновлення записів у свого інтернет-провайдера. Зазвичай оновлення займає від кількох годин до доби.

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Eldar Polishchuk

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі