Розпочати розмову

Створення ролі віртуальної машини з CMS WordPress

WordPress — попередньо встановлена у хмарному хостингу система керування сайтами. У цій статті покажемо як створити роль віртуальної машини з CMS WordPress.

Оберіть у меню ліворуч розділ "Виртуальные машины" і натисніть на кнопку "Создать роль виртуальной машины" (1).

Далі оберіть розділи "Роль виртуальной машины" (2), а також пункти "Из коллекции" (3) і "Создать роль виртуальной машины из коллекции" (4).

Наступним кроком оберіть конфігурацію ролі віртуальної машини: серед шаблонів оберіть пункт WordPress та перейдіть далі.

На другому кроці "Указание параметров роли виртуальной машины" введіть у полі "Имя" назву віртуальної машини та перейдіть далі.

Далі оберіть кількість ядер та об'єм оперативної пам'яті, встановіть пароль адміністратора, оберіть часову зону та перейдіть далі.

На третьому кроці введіть пароль адміністратора бази даних, її назву, ім'я та пароль користувача бази даних. Далі натисніть на кнопку з прапорцем для заврешення вибору параметрів віртуальної машини.

Внаслідок виконаних кроків розпочнеться створення та підготовка машини. Протягом 10-30 хвилин для неї буде встановлено статус "Выполняется".

Вибрати файли або перетягніть файли
Це допомогло?
Так
Ні
  1. Anna Nabiullina (Migrated deleted Agent)

  2. Опубліковано
  3. Оновлено

Коментарі